Wat was ik ook alweer aan het doen?
11 april 2023 

Wat was ik ook alweer aan het doen?

Gisteren nog. Ik was op zoek naar een manier om mijn houten vloer te schuren en opnieuw in de was (olie?) te zetten. Het begon prima met een aantal suggesties en een ervan klikte ik aan. Na een paar seconden (vijf, drie... twee?) viel mijn oog op de kolom rechts van de video… Ai.

De afbeelding van de Deep Focus concentration music trok harder aan mijn brein dan m'n discipline kon tegenhouden. Eén klik en ik ben er geweest. Via Deep Focus (hoe ironisch) door naar 'Comó practicar Español' en uiteindelijk beland ik bij een TED-talk over innovatie en sensortechnologie. 

Wat was ik ook alweer aan het doen?

Herkenbaar? Natuurlijk! Por supuesto! Je begint met het bekijken van een video en voor je het weet ben je uren verder en weet je niet hoe je bij die ene video over het kweken van avocado's bent terechtgekomen. Maar wees gerust, daar komt daar wat verandering in. 

Binnenkort meer, stay tuned!

Over de schrijver
Ondernemer in interactieve videotools. Altijd geïnteresseerd in nieuwe manieren om online kennis en informatie over te brengen. Co-creatief, sportief en tikkeltje eigengereid. Favoriete boek: Shoe Dog (over de oprichting van Nike). Favo film: The Founder (over Mc Donalds) en La Vita è bella (Roberto Benigni). Co-founder van Studio Interactive (2016) met klanten als PostNL, Zilveren Kruis, Hogeschool Utrecht, de Volksbank, VGZ, KNVB en meer. Initiatiefnemer en mede-eigenaar van OnlineVerzuimtrainingen.nl (2019), leerplatform voor HR om verzuim te voorkomen en verminderen. Diverse klantenkring, van zorginstellingen tot Gemeente Amsterdam, KLM en meerdere hogescholen. Mede-initiatiefnemer en conceptontwikkelaar van gallerello.
Reactie plaatsen