Al jouw video's op één centrale plek
19 april 2023 

Al jouw video's op één centrale plek

Veel mensen maken video's en delen ze op verschillende platforms. Van YouTube en Vimeo tot Instagram en Tiktok, video's kunnen gemakkelijk verspreid raken over verschillende websites en devices. 

De afgelopen jaren sprak ik veel mensen - binnen organisaties - die een uitdaging hebben om hun (bedrijfs)video's op een efficiënte manier bij elkaar te houden. Vaak staan hun video's verspreid over verschillende platforms, webpagina's en servers, en gebruiken ze meerdere accounts en inloggegevens. Je voelt em al aankomen: tijdrovend en bovenal verwarrend.

Wij hebben de uitdaging onderkend en zijn aan het ontwikkelen gegaan. Eerst een prototype, daarna een Proof of Concept, nu een test- en bètaversie en … Gallerello, het eerste Nederlandse platform voor Video Boxing is een feit. 

Keer proberen? Check gallerello.nl.


Over de schrijver
Ondernemer in interactieve videotools. Altijd geïnteresseerd in nieuwe manieren om online kennis en informatie over te brengen. Co-creatief, sportief en tikkeltje eigengereid. Favoriete boek: Shoe Dog (over de oprichting van Nike). Favo film: The Founder (over Mc Donalds) en La Vita è bella (Roberto Benigni). Co-founder van Studio Interactive (2016) met klanten als PostNL, Zilveren Kruis, Hogeschool Utrecht, de Volksbank, VGZ, KNVB en meer. Initiatiefnemer en mede-eigenaar van OnlineVerzuimtrainingen.nl (2019), leerplatform voor HR om verzuim te voorkomen en verminderen. Diverse klantenkring, van zorginstellingen tot Gemeente Amsterdam, KLM en meerdere hogescholen. Mede-initiatiefnemer en conceptontwikkelaar van gallerello.
Reactie plaatsen